Go With Your Flow

River stekleničke

MOTIVACIJSKE, ŠPORTNO OBLIKOVANE IN UPORABNE (NE PUŠČAJO)! 

 

RIVER stekleničke ne vsebujejo škodljivega Bisfenola-A. Izdelane so iz kvalitetnega Tritan copolyestra, ki izhaja iz organskih virov. Gre za material, ki je izredno odporen in ima karakteristike klasičnega stekla (uporablja se tudi za neprebojna stekla v avtomobilih in zgradbah).


RIVER BPA FREE stekleničke:

  • so okolju prijazne
  • primerne za pitje vode in drugih barvastih tekočin (sokovi), saj ne puščajo madežev
  • se ne navzamejo vonja in so primerne tudi za pranje v pomivalnem stroju
  • vas lahko spremljajo vsepovsod (v službu, na sestanku, med aktivnostjo, v prostem času)
  • odporne v temperaturnem območju od +130°C do -130°C
  • imajo široko grlo, zaradi česar so primerne za čiščenje
  • so zaprte s tesnim pokrovom, ki ima dodaten premični pokrovček za pitje in odprtino za zrak
  • skoraj neuničljive, ob padcu na tla se ne razbijejo (izjemno odporen material - krasijo ga odlična jasnost, trdnost, toplotna in kemična odpornost)


Blagovna znamka RIVER
Material: USA TRITAN
Volumen: 550 ml

Zaradi privlačnega videza, atraktivnih barv, ki simbolirajo sonce in vodo ter slogana “Go with your flow”  (“Pojdi s svojim tokom”) se na stekleničko pozitivno navežete, saj vas lahko spremlja vsepovsod - konstantno pitje tekočine (tudi vode) pa je zdravo. Zaščitni znak DNK sporoča, da je vsak človek unikat in kot tak poseben. Vsi iščemo svojo pot, poiščite jo tudi vi. Z Riverjem.


Naredimo naše okolje prijaznejše!

Zakaj bi kupovali ustekleničeno vodo? Prispevajmo k ekološki varčnosti! Pitje vode iz pipe je v Sloveniji še vedno varna, dodatno pa lahko vodo očistimo tudi s filtriranjem.
Material Tritan, iz katerega je izdelana RIVER steklenička, je ekološko primernejši za recikliranje in sežig (ne spušča toksičnih plinov v naše okolje in atmosfero - emisije se ustvarjajo preko izdelave navadnih plastenk in transporta).


Kaj je BPA (Bisfenol-A)?

To je kemikalija, ki jo najdemo v navadnih plastenkah za enkratno uporabo. Zaradi svoje kemične strukture deluje estrogensko – posnema ženski hormon estrogen in povzroča motnje v hormonskem sistemu (moti delovanje žlez z notranjim izločanjem). Uporaba BPA je problematična predvsem v plastiki, saj je v neposrednem stiku s hrano in pijačo, s katerima lahko tudi reagira (še posebej pri višji temperaturi) - se navzame v pijači in živilih.

Certifikat “BPA FREE” dokazuje, da je RIVER steklenička narejena iz materiala, ki ne reagira z vsebino stekleničke.

 

CENA: 11,99 eur

Se zanimate za izdelek ali storitev Pošlji povpraševanje