Go With Your Flow

RIVER KIROvadba

 

RIVER Kirovadba predstavlja indidividualno obliko manualne terapije, telovadbe in korekcijske vadbe, s katerim telo vračamo nazaj v zdravo, brezbolečinsko in stabilno postavitev. Nastale spremembe vplivajo na našo držo, počutje, pretok energije ter trajno sproščeno stanje mišičnega tonusa.

Kirovadba vsebuje kombinacijo telovadbe, manualne terapije, masaže. S kombinacijo poskušamo sočasno delati v smeri ravnanja hrbtenice na nivoju celotnega telesa z namenom, da nekatere mišice globinsko in stabilizirano raztegnemo (podaljšamo), druge sprostimo, tretje okrepimo.

Bistvena prednost kirovadbe je, da se ukvarjamo z VZROKOM BOLEČINE in s tem hkrati odpravljamo že nastalo posledico, kar vpliva na celotno postavitev telesa in trajnostno boljše počutje. Vzroke iščemo v vzorcu hoje in gibanja, medenici, preteklih poškodbah in vsakodnevnih navadah.

Vadba poteka individualno ali v paru - z aktivno pomočjo trenerja - terapevta, ki vam s svojim prijemom pri vsaki vaji pomaga doseči stanje, ki ga s svojim telesom fizično ne zmorete. S tem potenciramo napredek ter učinek, hkrati pa uravnavamo sile in navore, ki v telesu nastanejo zaradi napačne drže, zategnjenih in šibkih mišic ter nezavednih vzorcev, ki bolečinsko stanje povzročijo.

 

PRIPOROČAMO PREDVSEM ZA:

- bolečine v križu, hrbtenici

- bolečine v kolenu

- bolečine v medenici

- napetost v mišicah 

- preventivo in po poškodbah

Se zanimate za izdelek ali storitev Pošlji povpraševanje