Go With Your Flow

Priporočila

" Kot miss so se mi odprla vrata v svet mode in lepote, kjer pa od tebe pričakujejo top izgled in postavo. Res, da sem miss športa in mi je telesna aktivnost blizu ter me spremlja že od malih nog, a zaradi študija na veterinarski fakulteti sem bila zadnjih pet let primorana drastično zmanjšati treninge, moje telo pa se je na te spremembe odzvalo na prav nič dobrodošel način... Žal.   Zato sem sama pri sebi zaropotala po mizi in si rekla - ne, tako ne gre več naprej. In usoda je hotela, da mi je prijateljica svetovala naj se obrnem na Mirana. Po njenih besedah je to eden redkih kateremu me zaupa.   In tako ni minilo niti 3 dni, ko sva že bila dogovorjena. In Miran je res 1A, vam povem! Ne vem kako mu uspe, ampak v 45 - minutni vadbi doseže, da se naslednji dan vlečem po stopnicah, pa moja telesna pripravljenost res ni najslabša. Vadbo prilagodi glede na potrebe in zahteve varovanca, je sproščena in četudi se sem in tja prevrnem z žoge (sem pač občasno malček »štorasta«) ni hude ure. Tako se vsakega treninga veselim. Sploh ne veš, kdaj mine in prvi rezultati se že poznajo tako, da komaj čakam, da se prične sezona kopalk. Juhu!  "

Živa Viktoria Turk - miss športa 2011

" Za osebno trenerstvo pri Miranu sem se odločil po več mesečnih bolečinah v kolenu, ki so mi onemogočile normalno opravljanje treningov. Po mnogih obiskih pri zdravnikih in fizioterapijah, ki niso pomagale, so mi vendarle našli vir mojih težav: neenakomerno razvite mišice na nogi. Težavo bi lahko odpravil s specifičnimi vajami za moč. Ob tem sem se spomnil na Mirana, ki ga poznam še iz plavalnih treningov v triatlonskem klubu. Ker se mi je že takrat zdel zelo v redu fant, sem ga poklical in takoj je bil za to, da mi pomaga. Že po prvem srečanju v fitnesu me je navdušil, saj se je popolnoma osredotočil na moje probleme, me poslušal in mi predpisal vaje, ki mi odgovarjajo. Njegovi treningi so mi všeč, saj so jasno začrtani, vajam za krepitev mišic okoli kolena pa je dodal še par vajic, s katerim krepim tudi celotno telo, tako da čas v fitnesu res optimalno izkoristim. Po mesecu dni sem že lahko opravljal vse treninge (plavanje, kolesarjenje, tek) brez težav. S predpisanimi vajami sem dobil večjo moč in tako lažje premagujem vse napore.

Ker sem z Miranovim odnosom zelo zadovoljen, sem sklenil, da bom z njim sodeloval še naprej. Pod njegovo taktirko bom opravljal treninge in verjamem, da bom v prihodnji sezoni svojo fizično pripravljenost postavil na vrhunski nivo. V družbi Mirana motivacije nikoli ne zmanjka!
"

Janez Klančnik - triatlonec

" V novembru 2011 sem si poškodovala koleno. Sledila je punktacija ter opornica za 10 dni. Po 10 dneh so mi odstranili opornico in moja noga je bila samo še polovica tistega, kar bi sama kot športnica rekla »zdrava noga«. Vaje z osebnim trenerjem mi niso bile nikoli blizu, saj sem tudi sama vaditeljica aerobike ter pilatesa in sem bila prepričana, da zmorem sama.

Kmalu so me prijatelji opozorili, da šepam, kljub temu, da sem opravila fizioterapijo ter tudi sama poskušala z vajami čim bolj ojačati mišice kolena. Takrat je padala odločitev. Potrebujem pomoč! Zastavila sem si cilj, da bom avgusta šla v gore ter, da se bom decembra po 8 letih ponovno postavila na smuči.

Osebno trenerstvo je danes beseda, kjer si predstavljamo nekoga, ki je nadut, dodelan in brez kančka prijaznost. Vendar ne moremo soditi vseh trenerjev po peščici »deformiranih«. Želela sem si trenerja, ki dobro pozna mišično strukturo telesa, kar pomeni, da je tudi sam aktivni športnik. Tako so me povezali z Miranom. Priporočil mi ga je moj dober prijatelj, ki je uspešno okreval po operaciji kolena.

Miran je trener, ki v tebi spodbudi zaupanje, te posluša in mu ni vseeno, kako se počutiš. Je strokovnjak na svojem področju. V tebi spodbudi željo po izboljšanju, saj te njegova vztrajnost in energija navdajajo z veseljem ter motivacijo. Vztraja tudi takrat, ko ti že obupaš. Moram reči, da vaje niso bile vedno lahke, vendar se je trud izplačal in cilj je bil dosežen, saj sem do avgusta stabilno stala na obeh noga ter osvojila triglavska jezera in decembra uživala na smučanju.
"

Petra Ilar

" Izbira osebnega trenerja je za mene večplastna, saj moram biti z njim res povezana, da dosežem rezultat, ki si ga želim - in Miran ima vse te plasti. Je strokovno usposobljen za delo trenerja, je razgledan, komunikativen in odprt za vse misli. V sebi pa zadržuje tudi otroške iskre, ki dajo profesionalni vabi večji žar. Kljub njegovi motivaciji ti na koncu da tisto in toliko, kolikor si sam pripravljen sprejeti. "

Nuša Semič

"Mirana poznam že dobro leto, ko sem se zaradi boljšega počutja pričel ukvarjati s fitnessom. Je predan svojemu delu, strokoven in pripravljen prisluhniti potrebam vsakega posameznika. Ker se spozna tudi na prehrano, so rezultati treningov pod njegoviv vodstvom še toliko uspešnejši. Sam sem v tem času shujšal, preoblikoval svoje telo in se počutim boljše.

Ima pa Miran še eno lastnost, to je, da je pripravljen tvegati, saj se je v teh nepredvidljivih časih odločil za podjetništvo. Take lastnosti cenim še posebej, ker menim, da vsem niso dane, jih pa potrebujemo za uspeh, poleg vztrajnosti in pripravljenosti za trdo delo."

Bojan Banfi