Go With Your Flow

Hujšanje in oblikovanje telesa

HUJŠANJE, IZGUBA TELESNE MAŠČOBE IN OBLIKOVANJE TELESA

Če si pogosto dovolite prosto fantazirati o tem, kako priti do lepo oblikovane, vitke in vitalne postave, potem ste na pravem mestu. A kako to fantazijo spremeniti v realnost?
 

Ali ste vedeli, da je več kot 90% ljudi neuspešnih na dolgi rok, ko gre za hujšanje? Običajno namreč  želijo na hitro izgubiti 5-10 kilogramov, zaradi česar pa ne izgubijo maščobe, pač pa mišično osnovo. Tak način hujšanja ne prinese boljšega počutja, temveč ravno obraten odziv. Za nameček pa s tem dodatno upočasnimo naš metabolizem, kilogrami pa se vrnejo ali še povečajo.


Veliko lahko pripomore že to, da si postavite točno določen cilj, ga zapišete na list papirja in oplemenite z vsemi možnimi razlogi, ki vam pridejo na misel. Slednje je zelo pomembno, saj se boste na podlagi tega seznama vedno znali motivirati. Pri tem se ne omejujte.

Si želite:

 • postati zdravi?
 • dolgo živeti?
 • da bi vam bile prav vse (stare ali nove) obleke?
 • dobrega počutja?
 • imeti lepo oblikovano postavo?
 • doseči osebne cilje?
 • izboljšati kvaliteto življenja?
 • spet biti sposobni odigrati rundo košarke ali pa preteči 21km?
 • normalno predlkoniti do tal?
 • prehoditi kup stopnic ne da bi že po prvih deset zadihali?
 • Seznam lahko podaljšate do tja, kamor vam seže domišljija.


Če na večino zgornjih vprašanj lahko odgovorite z DA, potem je čas, da se premaknete iz cone udobja in naredite nekaj ZASE.
 

Ali ste vedeli, da je individualni pristop pri hujšanju nujen, saj niti en program ne deluje enako na 2 različni osebi? Vsakdo izmed nas je namreč individum in potrebuje svoj pristop. Za dodatne nasvete, informacije in vodelje se lahko obrnete na pomoč k osebnemu trenerju, a vaš rezultat pri izzivu hujšanja bo še vedno odvisen v veliki meri predvsem od vas samih.


Zakaj vam lahko pri tem pomagam kot osebni trener, mentor, zaveznik in prijatelj?

1.) Ker lahko glede na vaš cilj oblikujem vaš individualni program, s katerim boste lahko uspešno shujšali in oblikovali vašo postavo na dolgi rok in se medtem tudi naučili vse, kar je potrebno, da to obdržite za celo življenje.
2.) Ker boste delali predvsem z lastno težo in boste spoznali, da je vadba lahko tudi užitek, ne samo mučenje.
3.) Ker vam lahko pomagam pri ozaveščanju vzrokov, ki so vas do zdaj zavirali na poti do uspeha.
4.) Ker verjamem in vem, da je naložba v sebe daleč najboljša garancija tudi za uspeh na drugih področjih, hkrati pa tudi najdonosnejša za vaše osebno zadovoljstvo in obilje.
5.) Ker predstavljam in zagotavljam kvaliteto, ki ne vključuje bližnjic, stradanja in mučenja pač pa kakovostno in funkcionalno mišično osnovo, ki vam bo zagotovila, da bo vaše telo tisto, kar si sami želite.
6.) Ker z vami lahko delim lastne izkušnje kot plod izobraževanja in večletnega dela na sebi ter drugih uspešnih klientih.
7.) Ker sem zanesljiv in vam lahko pomagam pri postavitvi realnih ciljev, sestavljanju in izvajanju programov ter motiviranju z dodano vrednostjo.

Se zanimate za izdelek ali storitev Pošlji povpraševanje